Rendelkezés SZJA 1 %-áról

Támogassa a Sportegyesület munkáját adója 1%-val!

A személyi jövedelemadó bevallás időszakában Ön is rendelkezhet az SZJA 1%-áról valamilyen civil szervezet javára. A  Havasi Judo Club Egyesület köszönettel fogad minden támogatást, így adója 1 százalékának felajánlását is.

Hogyan segítheti az egyesület munkáját?

A rendelkezés adónk egy százalékáról nem kerül pénzbe, az egyébként is levonásra kerül és rendelkezés híján az államkasszában is marad. Csak egy-két percet kell rászánni az adóbevallás kitöltésekor, leadásakor arra, hogy célzottan egy kiválasztott szervezet, jelen esetben a sport- és egészségmegőrzés terén tevékenységet végző Havasi Judo Club Sportegyesület számára kerüljön elkülönítésre a rendelkezők 1% adója:

  1. Az adóbevallás elektronikus vagy papíralapon történő kitöltésekor a rendelkező nyilatkozat megfelelő mezőjébe írja be a Havasi Judo Club Sportegyesület adószámát: 18937521-1-07
  2. A rendelkező nyilatkozatot letöltheti a honlapról. Ezt nyomtassa ki és tegye be egy borítékba, amelyre írja rá a nevét, pontos címét és adóazonosító jelét. A boríték lezárását követően írja alá keresztben a boríték lezárt fülét, majd ezt mellékelje az adócsomagjához vagy külön küldje be a NAV-nak.

Köszönjük adója 1 százalékát!

Rendelkező nyilatkozat letölthető itt …